Het begin van Wifra

Wifra is al meer dan 35 jaar een vaste waarde voor verschillende klanten. Opgericht door Wim en Francien Vermunt. En begonnen aan huis, in een garage naar een uitgebreide drukkerij. We zijn intussen natuurlijk wel sterk uitgebreid. Maar de sfeer vanuit de begin dagen zijn nog sterk te voelen binnen het bedrijf. Het is en blijft een familiebedrijf, de warmte en het persoonlijke contact is ons erg dierbaar.

Al doende...

..leert men. Dat is wat ze zeggen en dat is wat we bij Wifra hebben gedaan. Ervaring telt, zo simpel kan het zijn. Wij hebben het niet door jarenlang met ‘iets’ bezig te zijn, maar door ons al meer dan 35 jaar lang in te zetten voor de visie die we nog steeds hebben. We helpen graag de eindgebruiker en willen een zo goed mogelijk eindproduct realiseren. Het is onze passie om dit te doen en het is de reden dat we er, vanaf de dag dat we zijn gestart tot nu, vroeger ons bed voor uit komen en later naar huis gaan. Het einddoel moet elke keer weer behaald worden.

De toekomst

We weten natuurlijk nooit wat de toekomst ons gaat brengen als drukkerij. Misschien 3D printen? Misschien online diensten? Wat we als Wifra beloven is dat we altijd bezig zijn met nieuwe, innovatieve toepassingen. Daar worden wij enthousiast van en hopelijk u als klant ook. Het enige wat we zeker weten is dat wij nog lang door zullen gaan. Daarvoor vinden we ons vak te leuk, daarvoor vinden we het contact met onze klanten te leuk.