Ontwerp & DTP

We beginnen bij Wifra graag bij het begin. In ons geval is dat nadenken over de boodschap van een grafisch product. ‘Iets’ wat visueel is moet spreken en moet dus ook de juiste doelgroep bereiken op een aantrekkelijke manier. Daar maken onze ontwerpers zich sterk voor. Een goed product is meer dan alleen ‘mooi’, maar is begrijpbaar, logisch en maar op één manier te interpreteren. Daarnaast vinden onze ontwerpers het natuurlijk erg leuk om een goede boodschap er flitsend uit te laten zien.

Drukkerij

Een goed eindproduct krijg je natuurlijk alleen door cohesie tussen de verschillende onderdelen in het proces wat een grafisch product meemaakt. Daarom bereiden de ontwerpers en DTP’ers de drukbestanden zo af dat de drukkerij alles efficiënt en optimaal kunnen verwerken. Dit proces is geen van A naar B werk. We controleren en begeleiden dit proces als ieder ander en grijpen in als we de kans zien om het product te verbeteren.

Digitaal Drukwerk

De vraag naar digitaal drukwerk wordt steeds groter, en dat heeft zijn redenen. Wij gaan daar graag in mee. We willen onze klanten op álle facetten kunnen helpen. Vandaar dat we een uitgebreid onderdeel binnen Wifra hebben aangemaakt met moderne machines. Digitaal Drukwerk is niet alleen erg efficient voor kleine oplages, het kan vooral ook erg mooi zijn. We beginnen dit proces met het advies van de ontwerpers en DTP-ers en de keuzes die zijn gemaakt voor de afwerking van het product. Alles voor kwaliteit.

Afwerking

Een goed product is meer dan alleen drukwerk, het is ook verzorging, controle en afwerking. Dat is bij Wifra ook een van onze specialiteiten (net als alle voorgaande onderdelen). Het doel bij ons is om altijd een optimaal product af te leveren. Dat kunnen we pas garanderen als we alles hebben gecontroleerd. Daarna gaan we het product afwerken met de finishing touch.